sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pihalla oloa

Moikka,

Kyllä nyt ollaan oltu ulkona, ainakin kun säät vaan sallii. Itse olin viikko sitten minigolffaamassa työkavereiden kanssa ja Likkojen lenkillä Tampereella lauantaina. Tytöt haluavat vain olla ulkona ja mielummin ilman pipoa/hattua ja takkia. Helpommalla kyllä pääsee kun heidän kanssaan touhuaa pihalla kaikenlaista kun sisällä komentamssa koko ajan.


Perjantaina oli työpaikan tyhy:ä (työhyvinvointitoimintaa) töiden jälkeen ja kävimme pienellä porukalla pelaamassa minigolfia ja kivaa oli. En ole aiemmin pelannut kyseistä lajia, kerran olen käynyt hutkimassa oikeaa golfpalloa anopin setillä, oikealla golfkentällä. Mutta yllätyksekseni, en ollut surkein. Sain jopa kaksi kertaa hole-in-onen. =D Ja siihen päälle tietenkin ruokaa hyvässä seurassa. Paikaksi valitsimme uuden Grillssonin. Luulimme ensin menevämme Huviretkeen, mutta paikka olikin vaihtunut. Mutta kannatti käydä ruoka oli hyvää.

Tämä oli jotain lihaa vartaassa...

... ja tämä minun annokseni kasviksia vartaassa.Likkojen lenkki meni ihan ok, itse en pitänyt uudesta tapahtumapaikasta ja letkassa kävelyä oli aivan liian pitkä matka. Joko väkeä oli enemmän kuin aiemmin tai sitten uusi paikka(Ratina) olikin yllättävän ahdas. Matkan varella pysähdyin ihastelemaan sisustustavaroita Living and room:in pisteellä. Ja voi että, kun oli ihania tavaroita. Harmi, etten voi pitää kutsuja kun en oikein tunne täältä päin ihmisiä joita voisi kutsua. Suurin osa kavereistani asuu siis ihan muualla, enkä ole tutustunut vielä uusiin naapureihinkaan. Ehkä tulevaisuudessa, jos tutustun uusiin ihmisiin. (Työkaveritkin asuvat n. 30km päässä.) Lenkin jälkeen kävimme syömässä japanilaisessa ravintolassa ja oli kyllä hyvää ruokaa. Olen käynyt siellä kaksi kertaa aikaisemminkin, mutta nyt vasta ruoka maistu superhyvältä. Unohdin näpsiä kuvia.


Ja koska hyvää putkea ei kannata pysäyttää, kävimme tyttöjen kanssa vielä rataslenkillä (minä kävelin, tytöt rattaissa) ja kävelimme lähimmälle keikkikentällä noin reilu 3km päähän. Onneksi tytöt jaksoivat istua vaikka maisema olikin vähän yksitoikkoinen (maalla kun asutaan). Leikkikenttä sijaitsi alueen koulun pihalla ja oli varsinaisesti päiväkodin pihamaata (samassa kompleksissa myös ala-aste yms. toimintaa). Ja siellä tytöt taas kirmasivat minkä jaloistaan pääsivät. Kauaa emme siellä ehtineet olla, koska minun piti lähteä vielä yöksi töihin. Vaihdoin leikkipaikan pihamaalla myös kummallekin puhtaat vaipat ja siihenkin meni aikaa niin paljon, että jouduin vielä soittamaan mieheni hakemaan meidät. Kerrankin olin kaukaa viisas ja sain houkuteltua tytöt takaisin rattaisiin rusinalaatikoiden voimalla, jotta oltaisiin sitten valmiina kun iskä kurvaa koulun pihaan.


Tänään tytöt pääsivät hoitopaikastaan käymään kotieläinpihalla ja pääsivät oikein poninlla ratsastamaan. Kyllä on ollut vaikka mitä aktiviteetteja sekä äidillä että tyttärillä lähipäivien aikana. Itse pääsin hyvin näinä kahtena päivänä "humputtelemaan", koska äitini oli lapsenvahtina kaksi päivää. Mies oli jo aiemmin lupautunut lähteä samana viikonloppuna rallikisoihin veljelleen huoltoon, mutta onneksi mummu oli vapaana.

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti