torstai 25. huhtikuuta 2013

Jospa nyt ehtisin...

Moikka,

Jospa nyt ehtisin ottamaan tämän blogin kirjoittamisen vakavasti =)

Arki vei mut kyllä alkuvuodesta niin mukanaan, ettei muka vaan ole ehtinyt. Ollaan oltu kipeinä ihan koko alku vuosi. Nyt on melkein selätetty neljäs kova flunssa tämän vuoden puolella ja nyt on vasta huhtikuu. Käytännössä kerran kuussa ollaan sairastettu ja yleensä flunssiin liittyy vielä korvatulehdukset kummallakin tytöllä. Isosiskolle laitettiin tammikuussa putket kumpaankin korvaan. Vaan sai heti viikon päästä korvatulehduksen ja toinen putki tukossa. Nyt tämän taudin aikana tulehtui kummatkin korvat, joten se putkituksen suomasta helpotuksesta. Nyt on pikkusiskollakin toinen korva tulehtunut ja samoin minulla. Lisäksi itse kärsin poskiontelotulehduksesta ja melkein viikon makasin kuumeessa. Eli meillä kaikilla kolmella perheen "tytöllä" on antibioottikuurit menossa. Ja voin kertoa, ettei kuumeessa meinaa lastenhoidosta tulla yhtään mitään. Nyt toivotaan, että tämän kesän sairastelut olisi tässä ja ollaan terveitä koko konkka ronkka pitkälle syksyyn.


Nyt kun vihdoin olisi ollut upeita keväisiä ilmoja ilman lunta, niin ollaan ulkoiltu tosi vähän tämän taudin takia. Ehkä näitä päiviä vielä tulee... Mutta kyllä sen huomaa, että on kevättä rinnassa. Kun päivät ovat pidentyneet ja aurinkoa piisaa niin jotenkin tuntuu että jaksaa taas paremmin ja on energisempi. Ihan huomaamatta tulee taas kesä ja yhtä huomaamattomasti syksy. Kyllä Suomen kesä on sitten lyhyt nykyään. Mutta nautitaan siitä kesästä nyt ensin, viime vuonna ei kesää ollut lainkaan :(


En ole löytänyt edelleenkään sitä kamerani laturinpiuhaa. Mulla on sellaset "vibat", että se saattaa lymyillä miehen työhuoneessa, mutta lukuisista yrityksistä huolimatta en ole sitä löytänyt. Soitin jo yhteen verkkokauppaan, josta sen voi tilata niiden verkkosivuilta luottokortilla (jotenkin vaan niin hankalaa) ja sain koodit ja kaikki jolla tilaan oikeat piuhat. Mutta en saanut aikaiseksi. Nyt se lapun palanen, jossa oli ne kaikki tiedot, on hukassa (ja varmaan jo roskissa lehtienkeräyksen mukana). Mutta sitten mä opin nopean tavan lisätä kameran kuvat tänne koneelle, niin ehkä mä saan jotain kuviakin aikaiseksi tänne laittaa.


Uusille lukijoille tiedoksi: en halua julkaista täällä lasteni kuvia, joten kuvat lapsista ovat sellaisia ettei kasvoja juurikaan näy. En taida omia kuviakaan tänne laittaa, koska en koe olevani vielä niin rohkea =) Itse on kyllä hienoa lukea sellaisia blogeja, joissa kirjoittaja itse näyttää kuvia itsestään (on ehkä helpompi samaistua näihin kirjoittajiin), mutta katsotaan tuleeko se aika tänne ja löytyykö julkaisukelpoisia kuvia (olen reilun kahden vuoden unettomuuden jäljiltä vanhentunut 10 vuotta kasvoiltani...). Pääosin kirjoitan blogia ystävilleni, jotka asuvat kauempaa ja joita näen harvoin, mutta he saavat näin vähän enemmän kosketusta arkeemme.

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti