torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevät 2013 kuvina

Moi,

Tämä kevät on ollut muuten ihanaa aikaa, koska tytöt ovat jo niin isoja ja sosiaalisia. Heidän kanssaan voi tehdä kaikkea kivaa ja he ovat melkein aina täysillä mukana. Heitä on ihanaa seurata, kun osaavat jo tehdä kaikenlaista ja keksivät kaikkea hassua. Jonkin verran leikkivät myös keskenään.
Minuutin vanhempi isosisko on liikkeissään rauhallisempi, mutta suuttuessaan tulta ja tappuraa. Osaa olla myös siskoaan vaativampi ja joskus määräilee siskoaan vähän liikaakin. Pitää lukemisesta, musiikista, tanssimisesta ja jumppaamisesta.Isosisko keksii myös tuttuihin sävelmiin uusia sanoituksia tai sekottaa kahden laulun sanat taidokkaasti yhdeksi.
Pikkusisko on taas ketterä elohiiri, joka rakastaa istua sylissä ja on pikku kujeilija. Hän rakastaa piirtämistä, musiikista, tanssimisesta ja jumppaamisesta siskonsa lailla. Myös hän laulaa, mutta usein siskonsa innoittamana.


Maaliskuussa viimeisillä lumilla päästiin pulkkailemaan hyvän ystäväni rouva T:n ja hänen tyttärensä neiti D:n kanssa. Ja kivaa oli =)

                                                                Samalta pulkkareisulta kuva komiasta puusta.


 Huhtikuussa leikittiin vielä viimeisen kerran ensilumessa. Tässä tytöt tutkivat takapihallamme "karhun koloa".


                                                                 Lapiot ovat niin käteviä lumileikeissä.


                                              Lumilyhtyjä.


                                             Tämän talven viimeiset lumiukot.
                                             Tässä opetellaan vaihtamaan vaippoja nukeille.


Kaikkea kivaa ollaan siis puuhattu loppu kevään aikana. Nyt kun lumet ovat sulaneet, on tiedossa erilaisia leikkejä. On se vaan hienoa ja rikasta kun on neljä vuodenaikaa =)

p.s. Jos ihmettelette näitä kuvien tai kuvatekstien muotoiluja, niin ne on mulla niin hakusessa kun opettelen vielä käyttämään tätä uutta "alustaa".


-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti