lauantai 3. elokuuta 2013

Koska syksy saapuukaan

Moi,

Terveiset väsymyksen keskeltä. Kyllä otti töihin paluu taas koville, kun ihan puhki aamuherätyksistä ja vuorotyön rytmittömyydestä. Tytöt sopeutuneet hoitoon palaamiseen ihan hyvin. Nyt tytöt ovat sitten heti jo kepeinä ja vasta 2 vkoa hoitoelämää takana. Nyt odotellaan miehen kanssa, että koska flunssa sitten iskee  meihin. Pikkusisko oli yhden päivän pois hoidosta kun flunssa vaikutti aamusta niin kovalta ja hän kiukuttelikin minulle koko päivän, koska ei päässyt siskon ja hoitotädin kanssa puistoon. Ei siinä paljon auttanut sanominen, että koska olet kipeä, ei tänään mennä puistoon. Mutta ei menty, äiti kärsi kiukuttelut. Vaikkakin flunssa ei paljon neidin menoa hatannut, kun virtaa oli yhtä paljon kun terveenäkin. Nyt jännitetään, että saako tytöt kaupanpäällisiksi vielä korvatulehdukset vai ei.


Oikeastaan mitäään erikoista ei nyt parissa viikossa ole ehtinyt tapahtumaan. Töissä käyntiä lähinnä. Ai, mutta kävinhän minä aviomiehen kanssa pari vkoa sitten kesäteatterissa Sappeessa. Käytiin katsomassa Juice- taiteilijaelämää, joka oli ihan hyvä. Ei ollut ennakko-odotuksia, koska en mikään erityinen juice-fani ole, mutta tosiaan kannatti käydä katsomassa. Jopa mieskin tykkäsi =) Vaikka laulettiin tietenkin tosi paljon...


Löydettiin pihasta vadelmapuska ja tumma viinimarjapuska. Tytöt ovat ihan innoissaan keräämässä niistä marjoja. Vadelmapuska vaan tuottaa harmia, kun haluaisin nähdä ensin kaikki marjat matojen varalta ennen suuhun menoa, mutta siinä menee myös raakileet parempiin suihin ennen kuin ehdin hätiin.

Raparperiakin löytyi

Ja vattupuska mustan viinimarjapuskan viereltä.-K-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti