lauantai 20. heinäkuuta 2013

Töihin paluu

Moi,

En olis millään halunnut palata lomilta töihin. Lomalla (vaikka kestikin nyt vain sen viikon) oli niin kivaa! En edelleenkään tehnyt mitään tyypillistä loma-aherrusta (ikkunanpesua, siivousta, matojen pesua yms.) vaan chillailtiin vaan tyttöjen kanssa. En muistanutkaan miten ihanaa tyttöjen kanssa on olla vaan kotosalla, puuhastella kaikkea kivaa. Tosin tyttöjen viimeisellä lomaviikolla oli jo havaittavissa lievää levottomuutta ja tekemisen puutetta.Rakas  ystäväni neiti E (olemme olleet ystäviä jo 23 vuotta, oho, miten aika lentää !) oli meillä käymässä. Hän on pikkusiskon kummitäti ja aina mieluinen vieras. Puuhastelimme kummitädin kanssa mm. kivien maalausta. Olen saanut (äitini ja mieheni sen teki sillä välin kun olin itse töissä) uuden kukkamaan ja se kaipaisi jotain kivaa ympärilleen, niin ajattelin, että voitaisiin itse keksiä sinne jotain kivaa. Laitan kukkamaasta kuvia, kun se on täysin valmis. Maalasimme siis taideteoksia kiviin.


Kivitaidetta (EI Maskun mainos)

Kävimme miniloman aikana myös Ti-ti Nallen talossa, Ikaalisissa. Kävimme siellä ekan kerran jo viime kesänä, mutta tytöt olivat silloin vielä melkein liian pieniä vaikkakin nauttivat kyllä nallejen esityksistä. Muistoksi mukaan otettiin itse tehdyt maalaukset ja kotiinviemisiksi ostin talon kaupasta Nappipelin (siinä pujotellaan kengännauhaa isojen nappien rei´istä ja on tarkoitus parantaa sorminäppäryyttä).

Mitäs täältä kaapista löytyy?

Keittiöhommia

"Saako tähän, äiti, istua?"

Nalle-esitys

Lampaan syöttö

Pikkusisko ihmettelee tuttien määrää.


Nyt arki on palannut ja työelämä sekä hoitoelämä alkanut. Isosiskolla on vähän "äitiä ikävä"-vaihe, mutta eiköhän sekin taas ohitse mene kun päästään kunnolla arkirytmiin.


-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti