tiistai 3. kesäkuuta 2014

Suurperhe!

Moi,

kohta onkin vuosi vierähtänyt siitä kun aktiivisemmin kirjoittelin. Tää olis kyllä kivaa, mutta tunteja on niin vähän vuorokaudessa. Viime kesä meni pahoinvoinnin kourissa ja samalla aika sumussa. En muista viime kesästä muuta kuin kesälomamatkat, mutta eikai siitä muuta tarvitse muistaakaan =)

Nyt on uudet tuulet meidän perheessä jälleen kerran. 2kk sitten perhe lisääntyi pikkuneiti N:llä ja isosiskot ovat ottaneet pikkusiskon hyvin vastaan. Ovat melko kovakouraisia hoitajia, mutta kai sekin rauhoittuu kun vauva kasvaa ja tytöt oppivat hoitamaan hellemmin. Vauva on kiltti ja ihana ! Isosiskot olivatkin vähän työläämmät vauvat, kun kummallakin oli 4kk koliikki. Kun koliikki meni ohi, tytöt tottuivat että aina ollaan sylissä ja eivät viihtyneet itsekseen (kaksisteen) missään. Tämä uusin tulokas katselee tyytyväisenä lelujaan pitkiäkin aikoja. Joka tapauksessa nautin nyt vauva-ajasta ja nuuhkin ihanaa vauvan tuoksua.

Isosiskot jäivät nyt vuodeksi kotihoitoon, pois perhepäivähoitajaltaan ja ensi syksynä minun on pakko jälleen palata työelämään, joten silloin vasta seuraavan kerran hoitoon. kotona olo vaatii totuttelua ja uusia rutiineja meiltä kaikilta. Onneksi on kesä ja kaikki pukemisrumba vähenee ainakin hetkeksi. Kerhot alkavat vasta syksyllä, joten nyt pitää keksiä muuta tekemistä tyttöjen iloksi. Asioita vaikeuttaa ainostaan isosiskojen uhmakausi ja mitään käskyjä ei noudateta ja pahanteossa ollaan jatkuvasti.

Katsotaan mitä kivaa tänä kesänä keksitään. Suunnitelmissa olisi ainakin Viikinsaari, kotieläinpiha, Ti-ti nallen talo ja ehkä vielä jotain muutakin.


-K-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti