tiistai 1. tammikuuta 2019

Uusi vuosi 2019

HUH! Siis kaksi vuotta sitten olen jotain tänne kirjoittanut?? Mihin katosi tämä kaksi vuotta? Tai mitä on kahdessa vuodessa tapahtunut?


No, mitään uutta ja mullistavaa ei ole tapahtunut. Arki pyörii ja rullaa samaa tahtiaan kuin ennenkin. Päiväkotilaisista tuli ekaluokkalaisia, se on ollut ehkä suurin muutos.


Läskit on ja pysyneet, enkä useiden "uuden elämäntapamuutosten" aloittamisten jälkeen saanut yhtään päätöstä pysymään :(. Vuorotyö vaatii veronsa ja hektinen elämänvaihe. Nukun liian vähän, syön liian epäsäännöllisesti ja juon aivan liian vähän vettä, siinä kolminaisuus joka pitäisi saada korjattua. Ja lisätään tähän vielä liika herkuttelu... Mutta inspiraatiota odotellessa.


Tänä syksynä olen kärsinyt kaamosväsymyksestä. Yleensä syksy ei aiheuta mitään mielialavaihteluja, mutta tämä syksy on tuntunut raskaalta ja väsyttävältä. Syytän siitä upeaa viime kesää. Saatiin aurinkoa yllin kyllin, ilmat oli mitä ihanimmat ja lämpimät. Sitten syksy tuntui saapuvan liian pian ja yhtäkkiä olikin pimeää ja kosteaa. Vähemmästäkin kroppa järkkyy tätä muutosta ja auringonvalon vähyyttä.


Joulu tuli ja meni, nyt alkaa taas uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Olin joulun lomalla ja oli kyllä ihanaa olla vaan lasten kanssa kotona.

Piparitehdas

Joulupukki toi meille oman joulukirkon

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti