sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Isoja tyttöjä jo

Moi,

Lomalla on ollut ihanaa... :)

Tytötkin ovat nauttineet ja sen huomaa vähemmästä kiukuttelusta ja kunnon yöunista. Lapset tosiaankin tarvitsevat myös lomaa. Aina välillä on saatava nukkua niin paljon kuin huvittaa ja tehdä lähes mitä haluaa. Meillä ollaan vaan oltu rennosti, ulkoiltu, leikitty sisällä yms. juttuja keksitty. Yöt tytöt ovat nukkuneet parhaiten ikinä. Koko ensimmäisen lomaviikon, tytöt ovat nukkuneet joko läpi yön tai 1-2 herätyksellä. Yleensä olen herännyt siihen kun pikkusisko kömpii viereeni kesken yön, mutta samantien ollaan kumpikin nukahdettu takaisin posket vastakkain. Isosisko onkin nukkunut melkein kaikki yöt heräämättä. Mutta se on ollut niin ihanaa kun reiluun 2 vuoteen en ole näin paljon saanut nukkua yössä ja vielä useampana päivänä putkeen. Luksuslomaa!


Tämän loman aikana olen huomannut myös miten äidin pikku vauvoista on kasvanut isoja tyttöjä. On ollut ihanaa seurata tyttöjen puuhia ja huomata miten persoonallisuudet ovat alkaneet muotoutua. Tytöt käyvät joskus hauskoja keskusteluja ja väittelyjä. Isosisko on alkanut piirtämään. Hän on aiemmin jo piirrellyt, mutta se on ollut suttaamista ja nyt piirrokset ovat pienempiä ja yksityiskohtaisempia. Pikkusisko on kova juttelemaan ja kyselemään. Kummatkin tykkäävät laulaa ja loruilla. Pikkusisko muistaa paremmin yksityiskohdat ja kiinnittää niihin myös huomiota. Pikkusisko muistaa paremmin laulujen sanat, mutta isosisko on innokkaampi laulaja.


Kävimme ekaa kertaa Hesburgerissa syömässä (ihanaa kun hampurilaisestakin saa niin pelkistetyn kun haluaa; leipä, pihvi ja ketsuppi) ja se reissu meni todella hyvin. Olemme vältelleet tuollaisia paikkoja, koska tytöt osaavat olla välillä tosi riehakkaita ja jukuripäisiä. Mutta nyt kumpikin käyttäytyi kauniisti, söi siististi ja olivat muutenkin rauhallisia. Joko kyseessä oli onnenkantamoinen tai sitten heistä on tulossa jo isoja tyttöjä ja sitä myöten "edustuskelpoisia" =D Hauskaa oli ja jäi hyvä mieli pikku visiitistä pikaruokalassa.
Pikkusisko on niin onnellinen, kun hänen hiuksiinsa saa jo pienet letit.

 Meidän prinsessat ovat aivan eri muotista tehtyjä. Tumma ja vaalea, tuuhea ja harvempi... Mutta prinsessamekot on kummankin mieleen. Samaten muovailuvahailu, legot ja pikkusälän kuljettaminen paikasta toiseen. Ja erittäin kovia puhelijoita, ikää on nyt 2v 4kk. Pikkusisko höpöttää unissaankin. Ja ovat myös maailman rakkaimpia <3 <3-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti