tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lomalla =)

Moi,

ja hups! Pari viikkoa vierähti tuosta noin vaan. Tänään alkoi loma, mutta edelliset 2 viikkoa oli aika intensiivistä työssäkäyntiä. Loma sijoittui jotenkin listoihin niin, että kostautui pidennettyillä työpäivillä ja harvoilla vapaapäivillä. Mutta sen hienompaa on olla lomalla, kun on sitä ennen paiskinut kunnolla töitä.


Tytöt ovat kohta varmaan todella ihmeissään, kun hoitopaikasta on lomaa 4 vkoa. Yhden viikon tyttöjä hoitaa mummu, kolme viikkoa olen itse lomalla, kahdessa erässä. Lomia en saanut toivoamaani ajankohtaan ja sitä on muutenkin normaalia vähemmän, kun olin viime vuonna puoli vuotta kotihoidontuella kotosalla. Mutta näillä mennään tänä vuonna, tämä kesä.


Vielä kun saataisiin kunnon lomakelit, mutta sekin riittäisi ettei sataisi kokoaikaa. Tarkoituksena on käydä Muumimaailmassa ja samalla kylpylässä näyttämässä tytöille mikä on oikea uima-allas =) Jossain vaiheessa poiketaan myös Ti-ti nallen talossa ja ehkä yhdessä kotieläinpihassa. Muuta ei olla suunniteltu, mutta parasta ettei siitä stressiä teekään. Muumimaailmaan piti mennä jo tällä vkolla, mutta ollaan kaikki vähän kröhäsiä niin parasta odottaa tervehtymistä. Ja heinäkuussa ei kuulemma kannata mennä muumeja katsomaan, jos yhtään ahdistaa ruuhkat.


Nyt tekisi mieli tehdä loman kunniaksi jotain räväkkää ja suunnittelin pätkäiseväni pitkät hiukseni lyhyiksi. Nyt ensin alkuun olkapää pituuteen ja sitten myöhemmin vielä lyhyemmäksi kunhan keksin hyvän mallin näin tuuhealle tukalle. kokemuksesta voin sanoa, etteivät kaikki kampaajat osaa leikata tuuheaa tukkaa ja se näyttää tuolloin vain typerältä kypärältä.Ensin oli tätä herkkua, kun meikä pakersi töissä. Tytöt kesän ekassa vesileikissä takapihalla.

Sitten se on taas tätä, kun oon lomalla. Siis pipoja ja takkeja. Kuvassa tytöt ihmettelevät... jotain =)

Mutta tämä se ei lopu koko kesänä, ruohonleikkaus ja haravointi. Ostoslistassa ruohonleikkuriin kerääjä...
-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti