keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Talvilomalla

Vietimme tammikuun kolmannella viikolla aivan ihanan viikon pituisen perheloman. Vietimme sen lumisissa maisemissa Himoksella. Loma teki hyvää meille kaikille ja varsinkin irtiotto arjesta ja tutuista ympyröistä.
Viikon alussa seuranamme oli miehen sisko kahden tyttönsä kanssa ja loppu viikosta miehen veli perheineen. Viikonlopun sitten vielä vietimme oman perheen kesken, keräten voimia ja rentoutuen.

Parasta lomassa oli kiireetön yhdessäolo ja ulkoilu. Mökki oli iso ja sopivan kokoinen kahden perheen tarpeille. Vuokrasimme mökin yksityiseltä aivan rinteiden lähettyviltä. Ainoa miinus mökissä oli, että se narisi ja puuttui kunnon takka  =) Viikko meni nopeasti hyvässä seurassa, mutta halusimme sitä vielä vähän venyttää oman perheen kesken. Tarkoitus oli lomailla vain ma-pe, mutta päätimme vielä vuokrata pienemmän mökin viikonlopuksi oman perheemme rauhoittamiseen. Se oli kiva päätös lomallemme.

Lomaan sisältyi hiihtoa (lähinnä opettelua), ulkoilua ja pitkiä laskuja pulkkamäessä. Himos oli todella hiljainen tähän aikaan ja hyvin mahduttiin pulkkailla. Myöskin mäet näyttivät aika tyhjiltä. Asiaan saattoi vaikuttaa myös kireä pakkanen, mutta voi olla että ruplan tilanne oli myös osatekijä. Alkuvuonna Himoksella on aina ollut paljon venäläisiä. Alkuviikosta paukkui kireä pakkanen parinkympin paikkeilla ja loppuviikosta satoi vettä.

Eka lasku pulkkamäessä.

Hiihtoa kireässä pakkasessa.

Koko ryhmä hiihtämään lähdössä.

Rattikelkkaa on helppo vetää, vaikka se muuten painava peli onkin.

Viikonlopun näkymä aamuteellä.

Alkuviikon hiljaiset rinteet.

Vähän teki mieli laskettelemaan, mutta polvet ei enää kestä, eikä pää :)

Mäkiselfie

Ja loppuviikosta näkymä oli tämä, vettä sataa...

Karavaani kulkee. Kyydissä kaksi aikuista ja neljä lasta.-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti