torstai 19. maaliskuuta 2015

Synttärihumua

Meidän tytöt täyttivät helmikuussa 4-vuotta. Niin isoja pieniä tyttöjä =) Meillä on pahin uhmakausi EHKÄ selätetty, mutta sellaisia uhmapiikkejä vielä välillä löytyy. Ollaan tottelemattomia ja yliriehakkaita aina muutama päivä/viikko kerrallaan ja sitten taas rauhoitutaan. Nyt on alkanut olla kodin ulkopuolella uhmailua. Kun pitäisi lähteä kotiin kerhosta tai kyläpaikasta, vaatteita ei suostuta pukemaan, eikä autonistuimessa istuta kunnolla, niin että saisi turvaistuimet kiinni. Varsinkin jos on yleisöä, niin tämä korostuu. Mutta ihanaa kun ei ihan koko aikaa tarvitse olla kieltämässä tyhmyyksistä. Edelleen rikotaan tahallaan tavaroita ja siitä pitäis päästä pois. Tarvisin myös vähän lisähermoja, kun edelleen nukun vähän ja katkonaisesti ja tämä kostautuu sitten arjen jaksamisessa.

Nyt kun pihalla on alkanut aurinko paistaa, on tytötkin viihtyneet paremmin ulkona. Nyt sitten tämän meidän vauvan kanssa on vähän vaikeuksia, kun rattaissa ei viihdytä ja kävellä ei vielä osata. Pitäisi päästä sinne missä siskotkin, mutta taidot ei riitä ja sitten kitistään äidin sylissä. Kesällä varmaan sitten juostaan siskojen perässä ja tehdään kaikki pahat  =) Kyllä se aurinko vaan piristää kaikkien mieltä. Kunpa se kesä tulisi pian ja päästäisiin näistä ulkovaatteiden pukemisista.

Mutta tässä muutama synttäri kuva:

HelloKitty kakku ja prinsessakakku

Kentinkakku, pikkuleipiä ja suklaaleivoksia

Feta-pinaattipiiras ja kinkkukakku

Lahjaksi tuli paljon erilaisia tehtäväkirjoja. Tässä kirjassa valitaan kulmakarvat, silmät, suu ja korut.

Juhlia on kiva järjestää, mutta niistä on kamala homma. Onneksi äitini tuli taas vähän apuun. Viikko ennen juhlia pienimmälle tuli vauvarokko ja nousi kova kuume. Hän ei viihtynyt kun sylissä. Eipä siinä kauheesti siivoilla kun on vain yksi käsi vapaana ja päiväunetkin turhan lyhyet. Mutta selvittiin, torstaina siivottiin ja perjantaina leivottiin. Mulla on paha tapa leipoa vähän överit, eli enemmän kuin tarvisi. Nyt oli aika niin kortilla, etten ehtinyt leipoa kun ihan välttämättömyyden. Kohta on taas tiedossa lisää juhlia kun pikkusiskokin täyttää jo vuoden.

Syntymäpäivälahjaksi isot tytöt pääsivät ensimmäistä kertaa elokuviin. Kävimme nelistään, pikkusisiko jäi mummun hoteisiin. Tytöt saivat myös valita ihan itse muutaman irtokarkin. Meillä syödään aika vähän karkkia ja  jo tämä irtokarkkien valitseminen tuntui olevan iso juttu. Risto Räppääjä ja Sevillan saituri oli näytöksemme ja kyllä sekin vaikutuksen teki Plevnan salissa.

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti