torstai 2. huhtikuuta 2015

Äidin kuntoremontti

Minäkin kuulun niihin lukuisiin, jotka yrittävät tiputtaa painoa kesää kohden. Loput raskauskilot olisi selätettävä, mutta kyllä niin nihkeästi lähtee. Aloitin Jutan superdieetti simplen. Pari viikkoa kuuria takana ja hyvin vähän on painoa lähtenyt. Mun kompastuskiveni on liian pitkät ruokavälit, liian vähäinen veden juominen ja etten syö kaikkea mitä pitäisi. Nyt auringon paistaessa olen innostunut vähän enemmän liikkumaan ja lähdenkin lenkille aina kun mahdollista. Tosin se on kyllä turhan harvoin, kun mies painaa pitkää päivää eikä muita lapsenvahteja ole saatavilla. Mutta enempi herkuttelu on loppunut, joten on tästä kuurista nyt edes jotakin hyötyä =) Juoksulenkeistä haaveilen, mutta pitäisi varmaankin noita polven ympäryslihaksia vielä vähän voimistaa ennen kunnon lenkkiä. Vähän jo kokeilin, mutta polvet huusivat kyllä armoa.

Ollaankin nyt ulkoiltu vähän enemmän kun mitä alkuvuodesta. Mun univelat vähän vielä painaa, enkä jaksa lähteä lasten kanssa ulos niin paljon kun pitäisi, mutta tuo aurinko tekee kyllä ihmeitä minun vireystasolle. Vielä kun kuivuisi tuo piha. Nyt nurmikko on ihan lillua ja kuraa.

Tässä vielä muutama kuva kuukauden takaa, vielä kun lunta oli jäljellä enemmän kuin rippeet.

Tälläset pikkujäljet löydettiin potkukelkkailureitiltä

Lunta oli tarpeeksi, mutta ehti jäätymään ennen kunnon pulkkamäen tekoa.

Ei se silti menoa haittaa, lumessa on muutenkin kiva möyriä.

Muina vuosina mäki ulottui vähän pidemmälle,

Nyt kelit vielä vähän masentaa jo niin ihanan keväisen viikon jälkeen. Lunta tai muuta räpäskää sataa vähän joka päivä. Mutta eiköhän se kevät sieltä saavu ja minäkin pääsen takaisin lenkkeilyn intoon.

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti