torstai 9. huhtikuuta 2015

Pienimmän ekat synttärit

Pikku neitimme täytti yhden kokonaisen vuoden. Aikamoista yrittää järjestää juhlia, leipoa ja siivota, kun kolme lasta pyörii jaloissa. Ja sitten kävi vielä niin, että luulin yhden kakun menneen pilalle. Sen piti olla uunissa tunnin ja meillä se oli kolme tuntia ja siltikin keskusta tuntui aivan raa´alta. Ja sitten piti leipoa uusi kakku. Lopulta kakku ei ollut mennyt pilalle (sen totesin kun laitoin kakkuja tarjolle) ja äitinikin oli meille taikonut leipomuksiaan. Toisin sanoen pöydät notkui herkuista ja kymmenen vierasta jätti tulematta. Eli nyt on pari kakkua pakkasessa ja pari minun takapuolessa ;)


Neiti viihtyi juhlasankarina ihan hyvin, eikä kovasti vierastanut ketään. Kaikkien syliin ei silti suostunut menemään. Hän viihtyi todella hyvin ystäväni tyttären (minun kummityttöni) kanssa, vaikka hänellä on tumma tukka ja tummat silmät. Hän on jo iso tyttö, eli teini, mutta pikku sankaritar viihtyi hänen sylissään ja tykkäsi leikkiä hänen kanssaan. Olen huomannut, että vähiten vauvamme vierastaa itseni näköisiä naisia, jotka ovat vaaleita.
Neiti N 1 vuoden <3

Ihan ei pääni ollut mukana juhlien järkkäämisessä, koska juhlien jälkeen löysin kasan pikku pusuja, jotka unohdin laittaa tarjolle ja ilmapallotkin jäi puhaltamatta. Nyt vannoin, että ensi vuonna tytöt saavat viettää yhteisiä synttäreitä. Silloin olen jo työelämässä ja tuskin aikaa yhtään sen enempää laittaa kaksia synttäreitä.


Lupasin tehdä muumikakun, mutta kun aika ei riittänyt menin oikopolkua. Kakussa on suklaisia muumihahmoja, joten se ON muumikakku =)

Lasten herkkusiili.

Sitruunapiiras ja paholaisen kakku (vapaasti suomennettuna).

Äitini tekemä päärynä-suklaapiiras

Pikkuleipäkimara ja kääräriä.

Tämä on se epäonnistunut suklaa-pähkinätorttu. Päällinen vähän tummui, niin jouduin sen poistamaan. Maku oli kuitenkin ihan ok.

Kinkkukeikauskakku (taas) ja mozzarella-tomaattipiiras.

Saman päivänä oli myös virpomissunnuntai ja tytöt koristeli vieraille upeat vitsat. Harmi vaan, ettei muistettu kaikille kuitenkaan antaa niitä mukaan. Mutta jäipä kotiin jotakin ihasteltavaa pääsiäiseksi.

Tyttömäisittäin pinkkiä virpomisoksaa.
Siskojen synttäreiltä jäämistöä.
-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti