keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Äitienpäivänä

Moikka,

Tämän vuotinen äitienpäivä meni vähän kuin ohi suun. Lupauduin töissä tekemään ylimääräisen yövuoron sairasloman takia ja se oli juurikin la-su yö. Kaiken kukkuraksi piti lähteä kotikonnuille hoitamaan pari asiaa ja sunnuntai-maanantai välillä asioiden hoito sopi meille kaikille. Aamulla töistä kotiin, lapsille aamupalaa, laukut kuntoon ja lähtivät isänsä kanssa mummulaan. Avasin kyllä tyttöjen hoitopaikassa tekemät hienot lahjat ennen tyttöjen lähtöä. Olivat tehneet tyynyliinat, joihin oli painettu heidän kämmentensä jäljet. Aivan ihanat. Kun tytöt lähtivät, menin nukkumaan pariksi tunniksi. Sitten aamupalalle, suihkuun, vähän kodinhoitoa (piti viikata kuivat pyykit kaappeihin) sitten kamat kokoon ja menoksi kohti mummulaa. Mummu ja mummi saivat viemisiksi myös äitienpäiväruusut.


Äitienpäivänä päästiin moikkaamaan sekä mummua että mummia ja serkkupojatkin tulivat mummulaan kakkukahveelle, niin tytöt näkivät heidätkin. Tytöt vähän ujostelevat isoja poikia vaikka pojat mukavia ovatkin (pojat ovat 15-v., 13-v. ja 6-v.). Veimme mummun kanssa (mummu on siis minun äitini) tyttöjä myös läheiseen puistoon ja se osoittautuikin tosi mukavaksi puistoksi (turvalliset välineet ja monipuolinen). Vihdoinkin minä sain istua ja katsella vain kun tytöt kirmaavat pitkin puistoa. Vielä viime kesänä en olisi voinut mennä puistoon, jossa ei ole aitoja, koska tytöt olisivat karkailleet koko ajan. Viime kesänä olivat vielä niin pieniä, että menokin oli holtitonta ja kaikki "laitteet" heille vielä liian isoja yksin mentäviksi.


Tytöt tekivät näin upean hiekkakakun.Pikkusisko liukumäessä.

Isosisko "leikkimökissä".

"Mutta missä on meidän ämpärit" kyselee isosisko. Ei siis huomattu ottaa mukaan, vaikka puistossa oli iso hiekkalaatikko.

Matkalla puistoon isosisko tokaisi ohimennen "orava". Ei tainnut tyttö itsekään tajuta, että puussa ihan oikeasti vipelsi se orava.


Bongaa kuvista orava.

Oikeat ratkaisut löytyvät alta =)


Aika hyvin ehdin kuvata vaikka kurre oli liikkeessä koko ajan.

Koivusta hyppy kuuseen.

Kaiken kaikkiaan ihana ja onnistunut äitienpäivä vaikka en kakkukahveja sänkyyn saanutkaan <3 <3

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti